tirsdag 22. mars 2011

Vil du bli med en tur i hagen?

I dag våknet vi til en snøfri hage! Å, så deilig! Jeg tenkte derfor at du kanskje ville bli med en tur ut og se på hagen vår?Da må vi først ut gjennom en dør...

Så rundt et hjørne...Ned  to trapper...
Velkommen i hagen vår!
Her kan du såvidt skimte akeleiebedet til helt til venstre. Bedet langs gressplenen er bare fylt med astilber. Lengst til høyre i bildet ser du rosebedet.


Her er hagen på forsiden av huset sett fra motsatt side. Det er nede ved rotet i høyre bildekant at jeg vil lage mitt lilla bed.


Her er området vi soler oss, spiser middag, ser på solnedgangen osv. Litt tidlig å sette ut hagemøbler ennå, så her står bare  steinbordet min oldefar satte ned for mangfoldige år siden. Litt skjevt og skakt er det, men det står trygt.Til venstre ser du  iris- og valmuebedet. Det er enormt!De første valmuespirene titter allerede opp av jorden!I dennne delen av hagen er uthuset og bekken. Busker og trær er det nok av, som du kanskje ser:) Her har vi litt av en jobb foran oss!  Om du lurer på den stammen som står nedenfor uthuset, så har jeg planer for den. Mer om det en annen gang;)
Nå har du fått en liten titt i hagen! Det kommer mer i morgen, da kan du se resten av den om du vil.

Ha en flott kveld!


Cathrine

7 kommentarer:

 1. Jätte kul att se!!!Underbar plats att bo på!Stenbordet är ju hur läckert som helst.
  Hälsningar Helena

  SvarSlett
 2. Sikke en stor have du har - og med eget vandfald:)
  Og hvilken udsigt! Jeg glæder mig til at se resten.
  Tak for de fine lathyrusfrø. Dem glæder jeg mig til.

  SvarSlett
 3. Spennende hage, denne litt eldre stilen vekker mange minner, du må love å ta vare på den!

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som har bar mark allerede! Nydelige bilder. Likte veldig godt det gamle uthuset ditt - og utsikten!

  SvarSlett
 5. Trods jeg ved, at I har mange sten/klipper, så forbavses jeg lige meget hver gang jeg ser billeder fra en norsk have - terrænet er så forskellligt fra det danske.

  Du har en spændende have med mange forskellige niveauer. Jeg glæder mig til at se flere billeder fra haven imorgen og til sommer :-)

  SvarSlett
 6. Snøen er borte her også men det er meldt snø til helga igjenn :-( Gleder meg til å følge med hagen din videre utover våren ;-) Det skal bli deilig å få begynne å rote i jorda når tiden er kommet :-)

  SvarSlett
 7. takk for titten, og FOR en "luftig" hage du har med den flotte utsikten.

  SvarSlett