mandag 21. mars 2011

Ny hvit favoritt og frø i posten!

Først må jeg si tusen takk for responsen på det forrige innlegget! Kjekt at dere vil prøve å hjelpe meg:) Jeg fikk et tips fra Dorthe Christina om at den ukjente rosen kanskje heter 'Aimable amie', men jeg er neimen ikke sikker. Jeg har søkt rundt på nettet etter bilder av den og noen bilder ligner ganske, men ikke helt. Jeg har sendt mail til rosemannen Aud Irene tipset meg om, så får vi se om han er enig med Dorthe Christina:)
Tittelen på dagens innlegg viser til påskeliljen som pryder vinduskarmen min for tiden- 'Bridal Crown'. En ny favoritt! Helt nydelige og så lukter de så godt! Til neste år håper jeg det komme mange slike opp av jorden her i hagen! 


På fredag fikk jeg en utrolig koselig pakke i posten som jeg vil vise dere. Den var fra snille Lene med bloggen Bag havelågen. Tusen takk, Lene:) 
Hun var så snill å sende meg noen av sine cosmosfrø. Denne doble typen har jeg ikke forsøkt før, men sett at flere andre har hatt. De er virkelig flotte!


Lånebilde

Jeg ble helt i ekstase da jeg så hva Lene også hadde lagt ved; en pose med nicandra-frø! Lene fortalte den morsomme historien om hvordan hun hadde fått disse frøene av sin mor som hadde vært på besøk i Monets hage i Paris og tatt med en liten souvenir;)

Lånebilde

Jeg gleder meg til å få en plante i hagen som stammer fra Monets hage! Jeg synes også det er så kjekt når planter har en slik historie!

Har du noen planter i din hage med en spesiell historie? Lag et innlegg om det, så kan vi andre få se! Det er sikkert ikke bare jeg som er interessert i å lese om slikt:) 

Ha en flott dag!Cathrine

5 kommentarer:

 1. Så spennende historier, De kosmosene er et syn, håper du får dem til. Tror jeg må samle frø når jeg er ute å reiser

  SvarSlett
 2. Oi, begge to er veldig flotte! Skummelt å se sånne bilder, jeg kan nesten ikke så mer i år! Får nøye meg med å lese om dine i et framtidig blogginnlegg, kanskje. Ha en flott uke!

  SvarSlett
 3. Hm, jeg mente sikkert alle tre, selv om det var de to siste som jeg tenkte mest på...

  SvarSlett
 4. Så koselig med blomsterfrø gave i posten:-) Morsomt å lese om frøene fra Monets hage!

  SvarSlett
 5. Jag brukar oxå samla frön när jag besöker offentliga trädgårdar!
  KRAM från mig!

  SvarSlett