mandag 14. mars 2011

Pakke i posten!

I dag fikk jeg en herlig pakke fra Danmark!
Det er skjønne Dorthe Christina fra Velkommen i Lavendelkrogen som har sendt meg noen av sine stokkrosefrø. Eller det vil si, hun har sendt meg enorme mengder av sine stokkrosefrø! Akkurat det en passe hagegal dame i sin beste alder kunne ønske seg:)  Tusen takk, Dorthe Christina!

Ellers har jeg fått mine andre danske frø i jorden i dag! De lilla og hvite klokkerankefrøene jeg bestilte for en tid tilbake. Det virker nesten som om alt det gode kommer fra Danmark for tiden;) Jeg gjorde slik som sist; la frøene i vann en times tid og så puttet jeg dem vertikalt i jorden. Det fungerte fint, og man endrer ikke på en oppskrift som virker!Nå er det nok klokkerankemas fra meg på en stund!

Har du sådd noe kjekt i dag? 

Cathrine

6 kommentarer:

 1. Takk for sist, snuppeline! Koselig å se dere igjen:-)
  Håper det gikk fint i dag.

  Kjekk pakke du har fått i posten. Får visst leie deg inn som anleggsgartner i vår:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hej Cathrine

  Hvor er din små flag søde. Hehe.

  For at svare dig på spørgsmål du stillede ovre på min blog, kan jeg berette, at frøene er sået "på højkant", men det er så kun 10 dage siden. Jeg er lettet over at læse, at dine tog over 14 dage. Mærkeligt. For på Claus' blog lader det til, at de spirer på livet lyst, og de blev tilsyneladende sået i første weekend i marts lige som mine. Hvis ikke der er liv næste søndag, må jeg ud og forsøge mig med nye frø.

  SvarSlett
 3. Hej Cathrine

  Enig med Nette, hvor er dine flag søde! :)

  Dine klokkeranker ser fine ud - og spændende med dine stokroser.

  Jeg vil følge din dejlige blog!

  SvarSlett
 4. Vilket fräckt frimärke!Jag har tagit massor av pelargon stickligar idag:-)det är så roligt att få pyssla med jord o krukor!
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 5. Hej Cathrine
  Tak for din søde mail, og hyggeligt at se herinde at pakken er kommet godt frem ;-). Håber virkelig at det lykkes dig at få masser af smukke stokroser i haven.
  Jeg modtog også en dejlig pakke med posten i dag med masser af frø - og også den hvide klokkeranke, som jeg har glædet mig meget til. Familien fik alt for sen aftensmad, fordi jeg glemte tid og sted. Jeg måtte bare have alle mine nye frø i jorden. Jeg vil se, om ikke jeg kan nå at skrive lidt om de nye frø på bloggen senere. Det bliver sjovt at følge vores hvide klokkeranker, som er sået samme dag. Dem jeg såede samtidig med Claus er endnu ikke dukket op - men jeg har rodet lidt i jorden, og der er liv i dem, så jeg må nok bare vente tålmodigt ligesom Nette.
  Kan du nu have en rigtig dejlig aften.
  Mange gode tanker herfra
  Dorthe Christina

  SvarSlett
 6. Hej Cathrine,
  Jeg læste hos Lavendelkrogen at du gerne vil have frø af cosmos bipinnatus.
  Hvis du sender mig din adresse på min e-mailadresse lenemonte@live.dk skal jeg sende nogle til dig. Jeg har masser fra sidste år (se evt. mit indlæg om frø).
  Mange hilsner
  Lene

  SvarSlett