lørdag 19. mars 2011

Hvem er jeg?

Har du sett meg før?


I den forrige hagen vår var det en utrolig stor og vakker rosebusk. Da vi flyttet tok jeg med meg en del stiklinger, for jeg ville så gjerne ha disse rosene i den nye hagen vår.  Kort oppsummert så var det et mislykket prosjekt! Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve å skaffe den på annet vis, men jeg vet ikke hva den heter.  Den var som en stor busk og på hver gren var det klaser av blomster. Den var plantet i en gammel jerngryte og fikk ikke noe stell, allikevel var den enormt stor og utrolig riktblomstrende Jeg er ikke er helt stø på rosespråket, dessverre, så noe bedre kan jeg ikke beskrive den :)  Kanskje det finnes noen roseeksperter der ute som vet råd?Jeg har dessverre ingen bilder av selve busken, kun av blomster jeg tok inn.

I dag er det 7 års dag i heimen, så nå må jeg hive meg rundt og bake litt!

Ha en fin lørdag! 


Cathrine

6 kommentarer:

 1. Kan desverre ikke hjelpe deg med navn.. men fin var den. Anbefaler deg å sende en mail med bilde til Dag Lyngar, han kan det meste om roser. dlyngar@c2i.net

  SvarSlett
 2. Hej Christine,
  Hvor er den kjempefin:).
  Kender den desværre ikke, men glæder mig til at høre om der er andre der gør det.

  SvarSlett
 3. For en helt alldelses nyyyydelig rose!!! Selv er jeg ikke så glad i roseplanter på grunn av tornene, men en slik skjønnehet skulle jeg gjerne hatt i hagen min:-) Håper du finner ut hva den heter!

  SvarSlett
 4. Jeg lager en tråd og legger denne ut på hagegal så får du sikker svar, jeg har ikke peiling :-)

  SvarSlett
 5. Hej Cathrine
  Har lige sendt dig en mail med to billeder af den rose, der hedder Aimable Amie. Den ligner den rigtig meget.Har fundet nogle billeder, hvor rosen åbner sig på samme specielle 4-delte måde, som på dit første billede og den har også små sjove hak i de lyse randblade som på din nederste rose på det sidste billede. Håber, at du kan se billederne i mailen. Ellers må du google på googlebilleder.
  Mange hilsner fra
  Dorthe Christina

  SvarSlett
 6. Hei Cathrine! Så vakker rose,skulle gjerne visst hva den het selv! Hvis du går inn på www.hesleberg.no og kikker på hva som finnes der eller sender han bilde tror jeg du vil få svar! Lykke til! Ha en fin dag! Hege

  SvarSlett