tirsdag 8. mars 2011

Gratulerer med dagen!

Det er på sin plass å gratulere alle kvinner der ute med dagen i dag! Mennene får vente til 19. november som visstnok er mannsdagen (det lærte jeg i dag!) 

Jeg fikk en gratulasjonsmelding på sms av min kjære i formiddag da jeg ventet på bussen hjem fra byen.  Rett etterpå fikk jeg en telefon med beskjed at jeg kunne bruke hans bankkort til å kjøpe meg noe fint. Å, helpe meg! Jeg hadde rundt 20 minutter å avse før bussen min skulle gå, så jeg løp som en gal til nærmeste hagesenter og røsket med meg disse pakkene med frø.
Kjekt, ikke sant? For en fin gave på kvinnedagen! Og for en mann jeg har! Hipp hurra for han:) Det er jo viktig å presisere at kvinnedagen representerer noe mye mer betydningsfullt og viktig enn at jeg har fått meg noen pakker frø, men jeg syns allikevel det var kjekt å vise frem!  Dette er jo tross alt en hageblogg;)

Nå er det i hvert fall fullt hos meg og jeg skal ikke kjøpe mer frø denne sesongen (tror jeg). Jeg lurer litt på hvor jeg skal plassere alle pottene etter hvert. Håper det blir en varm og tidlig vår i år!


Så langt har det altså vært en fin dag, og den ble bare enda bedre da jeg kom hjem. Som vanlig løp jeg rett til pottene i vinduskarmene for å se om noe hadde spirt, og jammen meg! Lobulariaen som jeg plantet den 5. mars hadde spirt! Det er ny rekord hos meg. Slikt blir man glad av! Kanskje du kan ane den vesle spiren lengst til venstre i bildet? :)Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffe, litt sjokolade og dagens bloggrunde:) 

Håper du har hatt en fin dag så langt! 

Legg gjerne igjen en kommentar, det er veldig koselig:) 


Cathrine

4 kommentarer:

 1. Kære Cathrine
  Sikke en fantastisk dag du har haft - og en sød mand. Jeg kan lige se dig for mig - styrte rundt i havecentret for at finde frø. Men du har gjort det godt på så kort tid. Puha...jeg ville nok ikke kunne have gjort det. Jeg bruger timer på at stå og kigge og vælge. Synes det er så svært - og kunne vælge dem alle sammen. Den grønne tragtbæger (irlandsklokke) har jeg også købt - og jeg glæder mig til at se, hvordan den bliver. Sikke en fin lille spire, du har fået i dag. Jeg er ikke helt klar over, hvilken plante lobulariaen er for en - mon det er den vi kalder for en lobelia? Nu vil jeg lige hurtigt lægge nogle billeder ind af mine stokroser, så du kan se dem på min blog i stedet.
  Mange hilsner fra
  Dorthe Christina

  SvarSlett
 2. Men vilken rar man du har!Min kommer i bästa fall ihåg när jag fyller år ;-))
  Jag är så tacksam att jag har mina goa trädgårdsvänner!Vi har så roligt o kommer alltid hem med huvudet fullt av ideér!
  Tack för hälsningen till Sigge!
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig ser jeg den lille spiren, jeg har god trening etter å myse etter lupespirer :-)
  Hyggelig mann du har da :-)

  SvarSlett
 4. Har lagt en award til deg på bloggen min! Håper det også kan være med på å gjøre dagen din fin og at du ønsker å benytte deg av den! Hege

  SvarSlett