onsdag 2. mars 2011

Award!

Jeg har fått en award av skjønne Lene som har bloggen Bag Hagelågen. Det er en kjempefin blogg som er verdt et besøk! Ta en titt innom henne om du ikke allerede har gjort det! 

Dette skrev hun om min blogg:  


Hagefryd, som er en helt ny norsk haveblog. Hendes blog er meget æstetisk og hun er også optændt af den hellige "haveild", som brænder hos alle os havebloggere. Jeg glæder mig til at følge hendes blog og læse mere om opbygningen af haven.”Det var veldig hyggelig skrevet, Lene! Tusen takk for rosende ord. Det er utrolig kjekt å bli lagt merke til. Jeg har jo bare blogget noen få dager. Takk, takk:) Jeg har blitt oppfordret til å sende denne videre. Det gjør jeg gjerne!
 

 Reglene er som følger (på dansk, men det går vel bra!) :

 • Awarden gives til 3-5 bloggere, som har under 100 faste læsere. 
 • Du fortæller bloggeren via bloggens kommentarfelt, at du har udvalgt hende/ham som modtager awarden.
 • Du linker til den du har fået awarden af, samt til de 3-5 blogs, som du har udvalgt.
Da vil jeg gjerne gi den videre til: 


New Dawn  som har en kjempefin hageblogg. Hun tar også virkelig nydelige bilder! Dessuten skriver hun spennende innlegg om slik som vi hagegale er interesserte i. At denne damen kan ett og annet om hage, det er det liten tvil om! Se bare på dette herlige innlegget om frøsåing! Jeg måtte le litt.. Artig dame! Hun er like utålmodig etter å så som mange andre hageglade:) Jeg gleder meg til å følge bloggen hennes utover våren!


Lindas hagedrømmer har også en utrolig flott blogg! Hun tar i tillegg noen fantastiske bilder. Hun har mange spennende og inspirerende innlegg, så det er vel verdt å bla seg bakover i arkivet hennes. Se bare her på dette fantastiske inngangspartiet! Den som hadde noe slikt! Sukk... Dette er en dame som vet hva hun driver med! Ta en titt på bloggen hennes om du ikke har vært der før:) Jeg kommer til å følge spent med på hva hun driver på med fremover!


Parkvegens hageglede fortjener også en award! Jeg ble helt matt første gangen jeg så bloggen hennes. For en fantastisk hage! Virkelig vidunderlig vakker:) En nydelig blogg som jeg ikke kan se meg mett på! Klikk deg inn og se om du ikke har vært der før:) Jeg kommer til å tråle arkivet hennes etter inspirasjon utover våren. Driftig dame!


Håper dere vil gi awarden videre til noen dere synes fortjener den! Det er alltid kjekt med litt ros, eller? 

Ha en fin avslutning på kvelden!  3 kommentarer:

 1. Tusen takk for awarden og tusen takk for rosende ord :-)
  Flott blogg du har fått deg, og jeg ser fram til å følge deg videre.

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk for dine fine ord, og for award:) Du har selv en flott blogg som jeg gleder meg til å følge med på:)Å som vi har mye å se frem til nå:) Gleeeeder meg:)

  SvarSlett
 3. Takk, takk.. for award og ros! Det er ikke hverdagskost å få så mange fine ord, det varmer godt! Og selvfølgelig vil jeg følge din fine blogg, det er mye inspirasjon og idèer å få av hverandre.

  SvarSlett