fredag 25. mars 2011

Lengter...

...etter sommer! I dag våknet vi opp til snø igjen. Jeg har ingen planer om å starte en værblogg eller å komme med daglige oppdateringer på vær, altså. Jeg var bare i skikkelig vår- og jobbe-i-hagen-modus etter de siste dagers mildvær.  Da blir man litt matt når man trekker fra gardinene og ser et hvitt teppe over hagen. Vel, vel. Trøsten i dag blir derfor bilder fra tidligere somre...En vet det er på tide med sommer når en drømmer seg vekk med bilder av ugress!

 En fin fredag ønskes deg! 

Cathrine

10 kommentarer:

 1. Hei, ugress kan jo være så flott! Jeg satt faktisk og studerte egne bilder av ugress i går kveld, ikke for å trøste meg da. Liker tiden vi er i nå altfor godt til å lengte meg videre fort som fy :-)

  Flotte bilder og spesielt det av kløverblomsten!

  SvarSlett
 2. Jeg blir så godt humør av å se slike flott bilder.

  Blomster og hagebilder har vært min trøst gjennom hele vinteren. Som deg er jeg utålmodig etter å starte. Våren er lunefull også på mine kanter. I 1998 fikk vi 30 cm snø 30.mars og i 1999 snødde 10 cm natt til 8.mai.

  SvarSlett
 3. Jeg får næsten dårlig samvittighed. Jeg har en feriedag i dag, og den foregår i haven med let vind, halvskyet og 5 plus grader.Men jeg har jo ikke så fine blomster og se på som dine, selv om de er elektroniske ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlett
 4. Herlige bilder:) Ja nå lengter jeg også fælt, men heldigvis er snøen straks borte...
  Ang spørsmålet om klematis. Han sender ikke til norge pga alt papirarbeidet det kreves å sende til norge. Plantene hans er av god kvalitet og de har sunnhetssertifikat, men norge har en hel haug regler, på godt og vondt. Men jeg er heldig og bor nærme sverige, så han sender dem dit, poste restante, så henter jeg dem der. De koster ca 80 til 100 kr, og han har et kjempeutvalg. Ønsker deg en god helg, jeg sitter og lengter til messen i sverige, sukk...:)

  SvarSlett
 5. Sikke fine billeder. Det ser dejligt sommerligt ud. Her er ingen sne, men efter en halv time i drivhuset blev det for koldt om fingrene. Så er det trods alt bedre med en kop varm te inde i varmen og blogbesøg, inden der skal familiehygges fredag aften med ungerne.
  Rigtig god aften og weekend herfra.
  Dorthe Christina

  SvarSlett
 6. For noen herlige sommer bilder! Utrolig hvor flotte blomster er på nært hold, mange detaljer og nyanser som man ikke ser ved første øyekast. Tenk, om noen uker kan vi plukke de første blomstene ute. Hurra!

  SvarSlett
 7. Ha ha du har et helt klart poeng der, når en gleder seg over løvetann da har vinteren vært lang.
  Flotte bilder du har tatt, og kan du fortelle meg hva nr to er? Scabiosa?

  SvarSlett
 8. Tack för så fina sommarbilder!Vad man längtar till allt nu :-)
  Trevlig Helg!

  SvarSlett
 9. Den smörblomsbilden är ju sommar för mig :-) Underbara bilder -som vanligt.

  SvarSlett
 10. For en koselig blogg du har Cathrine <3
  Jeg lengter etter våren jeg også, men lengselen ble litt mindre etter å ha sett på alle de fine blomster/hage bildene dine.
  Ha en fin kveld
  Klem fra Monica

  SvarSlett