søndag 27. mars 2011

Tusen takk!

I dag det et ørlite jubileum her. Jeg  har nemlig blogget i én måned. Det er på sin plass med en takk til alle dere som har gjort det så kjekt å blogge! Til alle dere som kommenterer og besøker meg hver dag - tusen takk:) 

Spesielt vil jeg takke noen skjønne bloggedamer som har tatt ekstra godt i mot meg: Lene fra Bag havelågen som alltid er positiv og legger igjen hyggelige spor.Tusen takk, Lene:)  Dorthe Christina fra Velkommen i Lavendelkrogen har også tatt veldig godt i mot meg. Hun er en kjempe koselig bloggedame som er flink til å kommentere og komme med gode innspill. Tusen takk, Dorthe Christina:)  En annen og superpositiv dame er svenske Helena fra Helenas Hem o Trädgård. Hun utståler en utrolig fin energi, det merker man gjennom bloggen hennes og de ord hun legger igjen i kommentarfeltet. Tusen takk, Helena:) To norske bloggere New Dawn og Linda har også gjort det særdeles hyggelig å blogge. Det er alltid en fryd å lese både kommentarene og blogginnleggene deres. Tusen takk, begge to:)

Ta en titt innom bloggene til alle disse flotte damene om du ikke har vært der før!Foreløpig er blogging veldig kjekt, men mer tidkrevende enn jeg hadde trodd. Jeg går snart inn i min siste og avsluttende eksamensperiode og kommer derfor til å oppdatere bloggen litt sjeldnere. Jeg håper allikevel dere vil følge meg videre! Jeg skal prøve så godt jeg klarer å følge med på det som rører seg i din hagehverdag!

Ha en fin kveld:)

Cathrine

12 kommentarer:

 1. Men oj vad snällt sagt. Vad glad jag blev nu:-)TACK till dig med!
  Skulle bara titta in o säga att jag just mailat dig!
  Hälsningar Helena!

  SvarSlett
 2. Grattis med jubileet!
  Og takk for i går! Veldig koselig:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med første måned med mange flotte innlegg! Når du er så godt i gang så blir nok fortsettelsen en lek :-) Og lykke til med eksamen, det går bra!

  SvarSlett
 4. Til lykke med månedsdagen. Det er en fin blog du har, som jeg har tænkt mig også at følge fremover :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlett
 5. Kjempefin blogg Cathrine! jeg slenger meg på som følger:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med kjempefin blogg og en måneds jubileum:-)
  Lykke til med eksamensforberedelser!!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Gratulerer med jubileumet! Det er veldig sosialt, morsomt og lærerikt, ikke minst, å blogge! En blir kjent med mange hyggelige mennesker som er opptatt av stort sett det samme som en selv! Og lykke til med eksamenene!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med vel overstått førstemåned!
  Du har laget en nydelig blogg det er hyggelig å komme innom :)

  SvarSlett
 9. Kære Cathrine
  Tusind tusind tak for dine fine ord. Du er også selv en helt fantastisk blogger med rigtig mange spændende indslag og noget på hjertet hver eneste dag, som du med glæde øser ud af til alle os andre. Heldige er vi, der fandt din blog. Det har været en kæmpe fornøjelse at følge med herinde og se den udvikling, der har været fra start til nu.
  Pøj-pøj med eksamen. Håber at det kommer til at gå rigtig godt for dig.
  Og bare rolig Cathrine, du bliver sandelig ikke glemt, hvis du ikke er på hver dag. Vi kan jo altid læse nogle at dine mange tidligere indlæg, de dage hvor du holder blogfri.
  Mange kærlige hilsner og et stort tillykke med dit månedsjubilæum.
  Et stort knus herfra
  Dorthe Christina

  SvarSlett
 10. Hei!
  Tusen takk for koselig hilsen fra deg i min blogg!

  Gratulerer med 1 måned som blogger! Kjempefin blogg!

  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 11. Gratulerer så masse:) Hageblogging er veldig kjekt, fint at du også synes det. Her deles alle hemmeligheter og gode tips med raus hånd:) Ingen holder vinnertipset for seg selv:) Herlig blogg du har og en glede å stikke innom deg:)
  Jeg beklager sent svar med henhold til gode utsalgsteder av klematis. Jeg har vært i tenkeboksen... Og det er jo netop litt av grunnen til at jeg handler av Henning... For her hjemme tar de inn mest sorter som har egenskaper som lett lar seg selge, lang blomstring osv... Og det blir jo ofte de vanlige. Jeg ser imidlertid av på gartneriet her hjemme så har de vært flinkere til å prøve noen nye sorter, så jeg følger med. Det hjelper å mase og spørre litt, he, he:) Men om det skulle sorter verdt å dø for, for de finnes jo faktisk så kunne du jo sende dem til sverige, jeg kan hente dem, gi dem litt luft og vann og sende videre til deg. Bare å si fra:) Jeg får litt dårlig samvitighet også, for jeg glemmer til stadighet (skal aldri gjøre det mer...) at vi har vår egen klematisguru her i norge også, og han har en flott nettside med aldeles nyyyyydelige bilder, sukk mitt hjerte... Jeg tør knapt å titte inn... Det skulle nok være mulig å kontakte han ang kjøpt av spesielle sorter vil jeg tro. Sjekk her http://klematis.org/ Husk bare å beholde fatningen, lukke øynene og pust med magen. Lykke til:):):)

  En til som har prøvd ut nye og ikke så vanlige sorter er Helene med sin hage , http://helensdagbok.blogspot.com/ Hun skal holde foredrag på hagemessen, hun deler sikkert gjerne sine erfaringer, og har sikkert tips til hvor man kan få kjøpt spesielle sorter:)
  Håper du finner ut av det:)

  Klem
  Ps: Takk for dine søte ord:)

  SvarSlett
 12. Følger deg videre! Og du er velkommen innom meg også:)

  SvarSlett