søndag 13. mars 2011

God søndag!

Dagen i dag er travel her hos oss, den er fylt med både besøk og arbeid av det litt kjedelige slaget. Derfor blir det bare et kjapt innlegg fra meg i dag.Jeg hadde bare så lyst til å vise bilde av min fine orkidè som plutselig og brått etter over ett års dvale har bestemt seg for å blomstre igjen! Det er kjekt! Det er lite å vise til ute, imidlertid. Bare snø og atter snø...

Siden Claus Dalby for et par dager siden etterlyste tilbakemelding angående klokkerankespirene, tenkte jeg at jeg kunne vise frem mine lilla spirer:Fine, sant? I morgen skal jeg så flere klokkeranker. En pakke til med lilla klokkeranker og en pakke med den hvite skal i jorden. Jeg måtte helgardere og kjøpe frø fra flere steder. Jeg var redd det ikke skulle komme noe opp av pottene, for disse VIL jeg ha i hagen i år! Hvordan går det med dere andres klokkeranker?

Senere i kveld skal jeg ta meg en runde rundt å se hva som rører seg hos dere andre! Håper du får en fin søndag! 

Ha det fint så lenge!

Cathrine

6 kommentarer:

 1. Har ej sått några fröer än...men såjord har jag nu köpt hem!Ha en härlig kväll!
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 2. Flott orkidè! Og så fine klokkerankespirer! Er ikke de vanskelige å få til å spire? Jeg leste et sted at frøene bør være ganske så ferske! Spennende å følge utviklingen med dine lilla spirer!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar hos meg:) Ja vi får heie på hverandres klokkeranker:) Jeg husker jeg synes spirene til de var utrolig vakre:) Moro, gleder meg til endelig å komme igang:) Så liste kommer, men er nesten lettere å si hva jeg ikke skal så føler jeg... ha en god søndagskveld:)

  SvarSlett
 4. Mine to klokkerankefrø har ikke vist tegn til liv ennå, men frøa var gamle så det jo være at de ikke var spiredyktige.
  Nydelig farge på orkideen din. Er den virkelig så rød som bildet viser? Tror aldri jeg har sett noen med den fargen.

  SvarSlett
 5. De kommer nok snart, New Dawn! Krysser fingrene! Orkideen er like rød i virkeligheten, ja. Tror jeg klarte å gjengi fargen ganske nøyaktig på bildet:)

  SvarSlett
 6. Kære Cathrine

  Jeg såede både hvide og lilla klokker sidste lørdag (10 dage siden), og de er IKKE på vej. Slet ikke. Jeg ved ikke, om det er frøene eller mig, der klokker i det hehe. De er sået i roottrainers med lathyrus, og de myldrer frem. Måske jeg skulle købe nogle flere frø et andet sted?!

  SvarSlett